HarmonyPrijs per week: € 580.00 - € 945.00

Motorboot Harmony, hier zonder tent, onderweg op het zonnige Snekermeer
Achterkant Harmony met tent
Dinette Harmony
Dinner voor twee? De dinette in de Harmony biedt genoeg ruimte voor maximaal 4 personen.
Binnenkant Harmony
Voor de salon en keuken van de Harmony bevindt zich het slaapgedeelte met een V-vormig tweepersoonsbed.
Keuken en wc Harmony
De Harmony heeft een compacte, maar functionele keuken met twee gaspitten.
Sanitair Harmony
De doucheruimte van de Harmony is gecombineerd, er bevindt zich een toilet en douche.
Plattegrond Harmony
Beschikbaarheid Nu boeken

2 - 4 personen • Geschikt voor de beginnende watersporter • Veel binnenruimte • Laag brandstofverbruik • Open achterdek is met tent af te sluiten (ideaal bij minder weer)

Afvaartdag: zaterdag & dinsdag

Ideaal voor de beginnende watersporter
Dit is het perfecte voorbeeld van een harmonieus evenwicht tussen bescheiden buiten-afmetingen en veel binnenruimte. De uitgekiende indeling en de functionele uitrusting maken dit tot een gezellig en comfortabel vakantieschip.
Bovendien vertoont dit type bijzonder goede vaareigenschappen. Wellicht geniet het daarom de voorkeur van koppels of gezinnen met kleine kinderen. Maar ook de beginnende watersporter blijkt een voorliefde voor de Harmony te hebben.

Indeling
De twee vaste slaapplaatsen voorin kunt u veranderen, met een tussenstuk, in een tweepersoonsbed. Het voorschip is door vouwdeur gescheiden van de salon. In de salon bevindt zich de dinette, die u zo omtovert in een extra tweepersoonsbed.

In het aanrecht van de keuken is een tweepits gaskomfoor ingebouwd. Toilet en douche bevinden zich in een apart compartiment. Zowel in de kombuis als de douche is er warm en koud stromend water. De heteluchtverwarming is heel geschikt voor vakantie in voor- en naseizoen. Op de Harmony beschikt u ook over radio, een walvoedingkabel en een 220 V-omvormer.

De stuurstand bevindt zich op het verhoogde achterdek, waar u lekker kunt zonnen. 's Avonds, of bij minder weer, kunt u deze ook met een tent afsluiten.

Aan boord van dit schip zijn maximaal 2 mini-bikes toegestaan. Er is helaas geen ruimte voor eigen fietsen.

Waarborgsom: EUR 350,-

Inventarislijst Harmony

Met de Harmony kunt u de volgende routen varen: Zuidwest-Friesland, Noord-Friesland, Noordwest Overijssel, Grote Turfroute. Bent u maar een paar dagen onderweg kijk dan eens bij de Woudaap- of de Kleine Turfroute.

220v Binnenbesturing Boegschroef Douche Huisdieren toegestaan Koelkast Radio Stromend water Stuurwiel Verwarming 220 V-walstroom WC 2 * 1 persoonsbed
Personen
2 - 4
 
Lengte
8.25 m
 
Breedte
3.10 m
 
Doorvaarthoogte
2.60 m
 
Diepgang
1.00 m
 
Motor
30 pk
 
Tankinhoud
160 l
 
Watertank
250 l
 
Minimum leeftijd huurder
21
 
Verberg foto's rechterkant
0
 
Vorige pagina Terug naar Homepage