Even voorstellen

Wij, Evert en Anita Jansen, heten u graag welkom bij Centerpoint Charters!

Varen waar je maar naar toe wilt en daar blijven liggen waar je het mooi vind. In onze ogen is dit een prachtige manier om te genieten van de natuur, maar ook genieten van de gezelligheid en levendigheid die in het seizoen in de Friese watersportplaatsen als Heeg heerst. Wij vinden het fantastisch dat wij door middel van het verhuren van motorboten, motorjachten en sloepen ook anderen in de gelegenheid stellen te genieten van al het moois dat varen in Friesland te bieden heeft.

In ons gastenboek leest u de ervaringen van enkele van onze gasten die u voor gingen. Bekijk ook het fotoalbum voor een indruk van onze schepen en de prachtige vaaromgeving.

Onze motorboten en motorjachten

Onze vloot is gevarieerd en bestaat uit meer dan 30 uitstekend onderhouden motorjachten. Deze zijn in te delen in drie categoriën: motorboten met open achterdek, motorboten met lage doorvaarthoogte en motorjachten met luxe en privacy. Wil u varen met uw gezin of met vrienden, voor een lange vakantie of gewoon een weekendje ertussenuit, er is altijd een motorboot die bij u past. Hebt u nog nooit gevaren? Geen probleem! De meeste verhuurboten in onze vloot zijn zonder ervaring (en zonder vaarbewijs) prima te varen. Wij helpen u vanzelfsprekend op weg.

De voordelen van Centerpoint Charters op een rij

  • Vloot van meer dan 30 motorboten, dus altijd de motorboot die bij uw wensen past.
  • Goed onderhouden en schone motorboten, motorjachten en sloepen
  • U bent altijd goed verzekerd tegen schade aan de motorboot
  • U ontvangt uitgebreid documentatie met informatie over het varen in Friesland, mogelijk vaarroutes en interessante bezienswaardigheden
  • Een vaarbewijs is voor onze motorboten niet noodzakelijk; de meeste boten kunt u zelfs zonder vaarervaring huren.
  • U krijgt voor vertrek een uitgebreide instructie en proefvaart met een van onze vakkundige medewerkers, zo gaat u goed voorbereid op weg.
  • Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot het volgen van een vaarcursus door een ervaren instructeur.
  • Mocht er dan tijdens uw vakantie onverhoopt toch nog iets zijn; wij bieden 7 dagen per week adequate pechhulp.

Tot slot

Wij staan altijd open voor opmerkingen van onze gasten. Heeft u nog een idee? Of schiet u juist iets anders te binnen, wat u ons wilde laten weten, vul dan het contactformulier op deze website in of stuur ons gewoon een e-mail. Wij wensen u veel plezier bij uw "visite" aan onze homepage. En als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord.

Graag tot ziens in het mooie Terherne, Friesland!Uw Centerpoint Charters-Team

Vorige pagina Terug naar Homepage