Een dagje varen in Friesland met een sloep

Beleef Friesland met een sloep van Centerpoint Charters in Sneek

Heeft u zin in een dagje varen met een sloep vanuit Sneek? Lekker genieten van het prachtige landschap in Friesland en het varen over de Friese wateren. Of ontdekt u liever het centrum van Sneek met zijn mooie gevels en gezellige terrasjes? Als u dan ook nog een goedgevulde picknickmand meeneemt of bij één van de vele restaurantjes onderweg aanlegt, dan kan zo'n dagje uit helemaal niet meer stuk.

Verhuur van de sloep in de Sneekweek: indien u deze sloep in de Sneekweek wilt huren, dan verzoeken wij u vóór het reserveren telefonisch contact met ons op te nemen (0515-426642). Uw reservering is pas definitief na telefonisch contact.

 

Compleet uitgeruste sloep voor max. 6 personen

Onze elegante WECO 635 motorsloepen hebben een 15 PK dieselmotor en bieden plaats aan maximaal 6 personen. Alle sloepen zijn voorzien van kussens en bergruimte onder de banken. Een waterkaart van Sneek, het Snekermeer en andere vaargebieden in Friesland vindt u aan boord van de sloep. Gaat u varen met de kinderen, dan zijn er desgewenst zwemvesten beschikbaar. Tevens is er een anker en een zwemtrapje aan boord.

Romantisch sloep varen
Romantisch met z'n tweetjes een dagje weg? Ga een sloep huren!
Dagje sloep varen
Gezellig met zijn allen een dag een sloep huren in Sneek
Motorsloep WECO 635
Een dagje tussenuit, vogels voeren, landschap bewonderen = ontspannen in the ritme van het water - alles is mogelijk tijdens een dagtocht op een motorsloep van Centerpoint Charters

Vaarervaring of vaarbewijs niet noodzakelijk

Om een sloep te huren is vaarervaring niet noodzakelijk. U krijgt voor vertrek een instructie en proefvaart in de sloep.
Ook dient u voor overname van de sloep een waarborg (ad EUR 200) te betalen. Dit dient ter dekking van het eigen risico in geval van schade.

De minimum leeftijd voor sloepverhuur is 21 jaar. Een legitimatiebewijs is hierbij verplicht.
Als u zeker wilt zijn dat wij voor u een sloep beschikbaar hebben, dan kunt u deze online reserveren.
En uniek in Friesland: bij slecht weer mag u de sloep kosteloos afzeggen.

Onze motorsloepen varen op GTL

Sinds enkele weken vaart de vloot van Centerpoint Charters op GTL. GTL is een synthethische brandstof die uit aardgas, steenkool of biomassa wordt gewonnen.

De variant die wij gebruiken is GTL uit aardgas. Het biedt ten opzichte van gewone diesel een aantal belangrijke voordelen voor mens en milieu:

  • uitstoot van fijnstof, roet en CO2 is substantieel lager
  • GTL is biologisch afbreekbaar (in tegenstelling tot diesel)
  • minder motorgeluid en lager brandstofverbruik
  • vrij van zwavel en aromaten, waardoor vrijwel geen dieselgeur

Een schone en veilige brandstof dus, die het comfort tijdens het varen en verblijf aan boord vergroot en bovendien beter is voor het milieu.

Vorige pagina Terug naar Homepage