Visvakantie in Friesland

De Friese meren staan bekend om hun grote aantallen (roof)vissen. Daarom is Heeg de ideale startlocatie voor uw visvakantie in Friesland. En wat is er nu mooier dan een visvakantie beleven vanaf het water zelf, in plaats vanaf de wal?

Bij Centerpoint Charters in Heeg huurt u een motorboot die uitermate geschikt is voor vissers. De Boekanier 30 of Boekanier 37 zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor een visvakantie in Friesland. Deze boten hebben een lage doorvaarthoogte, waardoor u gemakkelijk op plaatsen komt waar andere schippers niet kunnen komen. 

Er zijn ontelbaar veel mooie plaatsen in Friesland waar u verzekerd bent van vis (waaronder baars en diverse andere (roof)vissen). Een mooie plek om te vissen is bijvoorbeeld het Sneekermeer, vanaf de kant. Maar ook het Heegermeer, de Luts in Balk of de Kolk en de Tramhaven in Lemmer zijn aan te raden. Wij geven u graag meer uitleg over deze vaarroutes bij het inchecken. Ook kunt u bij onze receptie een weekvergunning aanschaffen, waarmee u een hele week in de Friese provincie mag vissen.

Heeft u al zin gekregen in een prachtige visvakantie vanaf het water? Kijk dan gauw naar de mogelijkheden en boek uw boot direct online!

Visvakantie Friesland
Vissen aan kanaal
Visser in alle rust
Boekanier 37 in de zonsondergang
Geniet van vrijheid, onafhankelijkheid en rust tijdens uw vaarvakantie in Friesland
Vorige pagina Terug naar Homepage